Team Duflex

Het team bestaat uit enthousiaste multi-disciplinaire techneuten die allen een MBO en  HBO-opleiding hebben gevolgd en minimaal 3 jaar ervaring hebben in de speciaal machinebouw. Doordat we geen gescheiden afdelingen engineering, mechanisch en besturingstechniek hebben iedereen weet waarmee hij bezig is. 

Wat we ontwikkelen wordt door hetzelfde team ontworpen, geassembleerd, geprogrammeerd en getest. Daardoor wordt er weinig tijd verspild aan vergaderingen en overdracht van informatie. Dit leidt tot grote betrokkenheid bij het project. 

Door de veelzijdige opdrachten is Duflex een dynamisch bedrijf. Daarbij zijn innovatie, leren en investeren in toekomstige technieken en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Stilstand is in ons vak achteruitgang, daarom zijn we actief in meerdere branches, dat houdt het bedrijf fris.

Het kan voorkomen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een speciale 60 tons pers en tegelijkertijd ook met een complexe contactlenzen-lijn. De diversiteit van de projecten maakt het dat er combinaties van technieken uit verschillende branches kunnen worden toegepast. 

Wij geven dus duidelijk de voorkeur aan de breedte en de voordelen hiervan hebben zich sinds 1997 bewezen.

Onze missie is met een gemotiveerd team vooruitstrevende oplossingen te ontwikkelen en zo onze klanten een voorsprong in de markt te bieden.

Zie "PROJECTEN" voor een greep uit ons portofolio

Naast het team engineers beschikt Duflex over een moderne toolshop waar onze onderdelen worden vervaardigd door een vaste groep gepassioneerde verspaners.

Zie "TOOLSHOP"voor meer info.

 

 

 

  • IMG_3726
  • IMG_0442
 
Opbellen
E-mail