Product automation / Robotics / Custom build machines 
/

 

 

  • IMG_3726
  • IMG_0442

Team Duflex

Het team bestaat uit enthousiaste multi-disciplinaire techneuten die allen een MBO-opleiding en vervolgens een HBO-opleiding hebben gevolgd en daarbij minimaal 3 jaar ervaring hebben in de speciaal machinebouw. Doordat we geen gescheiden afdelingen engineering, mechanisch en besturingstechniek hebben moet iedereen weten waarmee hij bezig is. 

Belangrijk is een goed eindresultaat niet de beperking van afdelingen en een te halen budget per afdeling.

Wat we ontwikkelen wordt meestal door hetzelfde team ontworpen, geassembleerd, geprogrammeerd en getest. Daardoor wordt er er weinig tijd verspild aan vergaderingen en overdracht van info. Dit leidt tot grote betrokkenheid bij het project. 

Door de veelzijdige opdrachten is Duflex een dynamisch bedrijf. Daarbij zijn innovatie, leren en investeren in de toekomstige technieken en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Stilstand is in ons vak achteruitgang, daarom zijn we actief in meerdere branches, dat houdt het bedrijf fris.

Het kan voor komen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een speciale 60 tons pers en tegelijkertijd ook met een complexe contactlenzen-lijn. De diversiteit van de projecten maakt het dat er combinaties van technieken uit verschillende branches kunnen worden toegepast. 

Wij geven dus duidelijk de voorkeur aan de breedte en de voordelen hiervan hebben zich sinds 1997 bewezen.

Onze missie is met een gemotiveerd team mooie oplossingen bedenken, uitwerken, maken en opleveren.

Zie de voorbeelden van bij het tabblad projecten.

Naast het team wat de speciale machines en oplossingen bouwt, is er een ander team die zorgt dat alle onderdelen gemaakt worden in onze moderne toolshop (kijk bij "Faciliteiten" voor meer info).

 

 

 

 
Opbellen
E-mail