Product automation / Robotics / Custom build machines 
/


 

 

Team Duflex

Het team bestaat uit enthousiaste multi-disciplinaire techneuten die allen een MBO-opleiding en vervolgens een HBO-opleiding hebben gevolgd en daarbij minimaal 3 jaar ervaring hebben in de speciaal machinebouw. Doordat we geen gescheiden afdelingen engineering, mechanisch en besturingstechniek hebben, moet iedereen weten waarmee hij bezig is. Het gaat om een goed eindresultaat disipline overschrijdend niet beperkt door afdelingen en een te halen budget per afdeling.

Wat we ontwikkelen wordt meestal door hetzelfde team ontworpen, geassembleerd, geprogrammeerd en getest. Daardoor wordt er er weinig tijd verspild aan vergaderingen en overdracht van info. Dit leidt tot grote betrokkenheid bij het project. Tevens heeft het als voordeel dat er sneller geleerd wordt en waar geïnnoveerd wordt, is het snel onderkennen van punten die beter kunnen essentieel voor het eind resultaat.

Door de veelzijdige opdrachten is het een dynamisch bedrijf. Daarbij zijn innovatie, leren en investeren in de toekomstige technieken en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Stilstand is in ons vak achteruitgang, daarom zijn we actief in meerdere branches, dat houdt het bedrijf fris.

De ene dag zijn we zijn we bezig met de ontwikkeling van een speciale 60 tons pers, de dag erna met een complexe contactlenzen-lijn. Specialiseren in een bepaalde branche geeft zeker diepte maar ook beperkt overzicht in oplossingen. Wij geven dus duidelijk de voorkeur aan de breedte en de voordelen hebben zich sinds 1997 bewezen.

Onze missie is met een gemotiveerd team mooie oplossingen bedenken, uitwerken, maken en opleveren.

Zie de voorbeelden van bij het tabblad projecten.

Naast het team wat de speciale machines en oplossingen bouwt, is er een ander team die zorgt dat alle onderdelen gemaakt worden in onze moderne toolshop (kijk bij "Faciliteiten" voor meer info).

 

 

 

 
Opbellen
E-mail